top of page

OM OS

ART & ABOUT er et nordisk agentur for scenekunst baseret i Aarhus. Vi samarbejder med en række nordiske kompagnier, med hovedfokus på at styrke og positionere det enkeltes kompagnis rolle i en international kontekst. Vi arbejder både med at sende enkeltstående forestillinger på turné, og med langsigtede internationale strategier for etablerede kompagnier. Derudover varetager vi en lang række producentopgaver - både i en international såvel som national kontekst. 

HVEM ER VI?

ART & ABOUT samarbejder desuden med en række konsulenter og løst ansatte, således vores kompetencer bedst muligt matcher opgaverne.

ØVRIGE MEDARBEJDERE

Signe Sandvej - junior producent

ABOUT: News & Updates
HIMHERANDIT - MASS EFFECT_029_small.jpg

Vi løser opgaver indenfor:

  • Strategi og projektudvikling

  • Rådgivning og kompetenceudvikling

  • Salg

  • Fundraising

  • Partnerskaber

  • International turné A-Z

ART & ABOUT er stiftet af Sigrid Aakvik.

 

Sigrid har arbejdet som international producent i Danmark i 15 år, og har erfaring fra både internationalt netværksarbejde, festivaler og fra produktionshuse.  De seneste par år har hun fokuseret på udviklingen af kompagnier, og arbejder med kunstnere indenfor alle scenekunstgenrer; dans, performance, musikteater m.m.

info@art-and-about.dk

CVbillede Sigrid Aakvik.jpg

SAMARBEJDSPARTNERE

Udover at repræsentere nogle af nordens dygtigste kunstnere, samarbejder ART & ABOUT også med en lang række organisationer og kunstnere. Vi har bl.a. samarbejdet med: 

IN_NEGATIVE.png
PAP-logo-hvid_edited_edited.png
AndProduced_HVID_200mm.png
K.png
PAHN2.png
UP.png
IETM white logo.png
bottom of page